Reklama
 
Blog | Kateřina Pospíšilová

8 tipů, jak uspět na Snapchatu

V svém posledním článku jsem Vám více příblížila Pinterest, ale doba je rychlá, a nyní už je nejvyšší čas předat Vám tipy na fenomén Snapchat.

Snapchat je zábavná aplikace. Máte 10 vteřin na to, abyste s ostatními sdíleli obrázek/video. Z důvodu časové omezenosti musíte být kreativní. „Snapchat stories“ (vydrží 24 hodin) by neměly mít déle než pár minut.

1. V první řade o svém Snapchatovém účtu informujte své příznivce na všech svých platformách, které doposud používáte. Snapchat není jako ostatní platformy, a nemáte tak možnost si jen tak vyhledávat a přidávat ostatní uživatele. Z tohoto důvodu musíte vaše obecenstvo hledat na jiných platformách, jakými je například Facebook, Istagram či Twitter. Snapchat také přišel se speciálními odkazy, díky kterým si vás lidé mohou v rychlosti přidat. Vypadají následovně: https://www.snapchat.com/add/xxx. Díky těmto taktikám se vám na Snapchatu dostane většího publika.

Reklama

2. Ujistěte se, že máte v nastavení povolené filtry! Bez filtrů není Snapchat Snapchatem.

3. Budujte vztahy  s ostatními. V dnešní době, kdy je Snapchat používán hlavně obchodníky a vlastníky, kteří mají mílový náskok před konkurencí, máte obrovskou příležitost začít navazovat a budovat vztahy se známými autoritami v oborech, které vás zajímají. Během následujících 12-18 měsíců budou mít tito lidé tolik sledujících, že jim již nebudou schopni individuálně odpovídat, takže tyto vztahy navažte rychle!

4. Dostáváte snapy, ve kterých na vás vyskakují obří emoji? Zvětšení emoji je jednoduché. Poté co začnete váš snapchat upravovat, klikněte na velké T, které se nachází v horním rohu. To je vše! Nyní můžete emoji přesunovat všude po obrazovce.

5. Na Snapchatu nemáte přímo ukázané všechny barvy. Divné, že? Pokud si chcete barvu upravit, musíte táhnout prstem po barevné paletě.

6. Všimli jste si někdy, kolik se na snapchatu objeví různých filtrů pokaždé, když při úpravě snapu přejedete prstem doleva?  Přejeďte pro jednou doprava a objeví se lokační filtry. Občas budete mít na výběr z různých druhů lokačních filtrů. Super je také to, že si můžete vyfotit selfie, aplikovat na ni lokační filtr a obrázek si uložit. Stylová cestovatelská kolekce!

7. Snap si můžete přehrát znovu. Tato funkce ovšem funguje pouze jednou denně. Kromě toho si nemůžete přehrát jen tak ledajaký snap, ale ten, který jste otevřeli jako poslední. Ujistěte se, že máte možnost replayů povolenou, klepněte na obrázek a prst chvíli držte. Objeví se bublina, která se vás zeptá, zdali opravdu chcete snapchat přehrát znovu, načež samozřejmě klepnete na „ano“! Varování: osoba, která snapchat odeslala, bude na váš replay upozorněna!

8. Pokud jste někdy žasli nad tím, jak někdo může na snapchatu tak krásně malovat na tak malém displeji, jaký mají mobilní telefony, tak vězte, že všichni tito skvělí umělci malují na iPadech. Obrazovky iPhonů a dalších chytrých telefonů jsou na všechny potřebné detaily příliš malé. I když na iPadu není aplikace přímo, můžete si ji stáhnout! Zkuste býti kreativní a hlavně v případě velkého zájmu o malování používejte stylus! Ušetří vám spoustu práce.

Není pochyb o tom, že je Snapchat velmi důležitou součástí sítě internetových sociálních médií a růst této platformy se ještě na nějakou chvíli nezastaví.

Nepromrhejte tedy tuto příležitost a stáhněte si Snapchat ještě dnes.

Zdroj: www.coshamie.com